MAJALAH POPClubTerbitan baru majalah POPClub sudah bersedia menemui anda! Pastikan anda mendapat naskhah PERCUMA* anda sekarang di kedai buku POPULAR/HARRIS atau klik pada imej di bawah untuk versi e-majalah kami. Nikmati kandungan terkini dan tawaran eksklusif untuk ahli apabila anda membeli-belah di kedai buku kami dan POPULAR Online: https://bit.ly/4bdD2he

*Tertakluk kepada terma dan syarat.
*Sementara stok masih ada.

Kandungan Istimewa Terdapat Di Majalah POPClub Isu Terkini!

NIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF UNTUK AHLI!
 
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh POPClub dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Pamerkan Kad POPULAR dan baucar semasa pembayaran atau Daftar /Log masuk melalui aplikasi POPULAR MY untuk mendapat e-baucar di kedai-kedai yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan di luar sempadan kedai buku POPULAR!

POPULAR CONNECTIONS

Ingin meningkatkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Promosikan jenama anda kepada 700,000+ pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program POPULAR Connections Merchant! Harga bermula serendah RM1,500! Hubungi kami untuk maklumat lanjut!

Pamerkan Kad POPULAR/ e-Kad anda dan baucar/ e-baucar di 4 kedai ini semasa pembayaran untuk menikmati keistimewaan khas! PERTANYAAN TENTANG IKLAN
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!

Hubungi