Majalah POPCLUB

Mulai 10 Dis, dapatkan naskah majalah POPCLUB #73 di kedai buku POPULAR berhampiran atau klik imej di bawah untuk lihat e-majalah POPCLUB. Nikmati Keluaran Buku Terkini & Keistimewaan Ahli yang menarik di kedai buku POPULAR/HARRIS dan POPULAR Online: https://bit.ly/3G2kCAe .Atau, membeli-belah melalui Servis Order, Pick & Go: https: https://bit.ly/3D50Z8I .Penghantaran ke rumah atau pengambilan barang boleh diaturkan.

aPA YANG TERKINI DALAM ISU DEC 2021

Album Voyage karya ABBA jelas menunjukkan mereka masih berupaya untuk menghasilkan muzik yang rancak dan menarik minat peminat setia mereka! Dapatkan album CD versi ‘retailer’ eksklusif di kedai buku POPULAR/HARRIS berdekatan anda di bawah CD-Rama!
 
Ketahui erti pengorbanan cinta dengan Aalin Amily melalui karya novel baru beliau, Akad Tak Dipinta! dan ikuti inspirasi yang mendorong penulis Lily Rose untuk menghasilkan novel baru beliau, Seindah Akad Kedua hanya di majalah POPCLUB! 
 
Jom belajar untuk menambah keimanan melalui buku Sahabat Dunia Akhirat dari Ustazah Asma’ Harun.
 
BookFest @ Malaysia telah kembali sekali lagi dan boleh dikunjungi di 47 kedai buku POPULAR/HARRIS!


Anda pasti teruja dengan pelbagai hadiah menarik di ‘PERFECT GIFTS’ dipilih oleh kami khas untuk anda.
   
POPCLUB melengkapi anda dengan berita terkini, pameran buku dan promosi di seluruh Malaysia! Jadi cepatlah kunjungi kedai buku POPULAR/HARRIS yang berdekatan atau layari POPULAR Online untuk menikmati promosi kami sekarang!
 
  *Tertakluk kepada terma dan syarat. Sementara stok masih ada.

 
nIKMATI KEISTIMEWAAN EKSKLUSIF!
POPULAR Connections adalah program eksklusif yang dihoskan oleh POPCLUB dengan keistimewaan khusus untuk pemegang Ahli Kad POPULAR! Daftar /log masuk melalui aplikasi POPULAR MY untuk menebus e-baucar di kedai-kedai yang mengambil bahagian seperti yang tertera di bawah, untuk menikmati rebat khas, diskaun dan keistimewaan yang menebusi sempadan outlet POPULAR!

POPULAR Connections
Ingin melonjakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Kongsikan jenama anda kepada 1,000,000 pemegang aktif kad POPULAR kami dengan menyertai Program Pedagang Konvensyen POPULAR! Harga bermula serendah RM 1,500! Hubungi kami untuk maklumat lanjut

PERTANYAAN TENTANG IKLAN!
Terdapat banyak format iklan dan pakej yang lebih menarik dan seronok untuk keperluan penjenamaan anda! Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut!

TEL: +603-9179 6333 

Ms ong Hooi Hoon, Senior Chinese Writer - Content Management
[email protected] Ext: 6148 

Ms chan Lyn Nian/ Stephanie Lee,  Marketing Executive Content Management 
Hubungi