Malay Books
Pilihan POPULAR
Category
   
MY STUPID BAE
EAN No : 9789672300229

Author : CRYSTAL ANABELLA

RM 28.00 (WM)
RM 31.00 (EM)
Member : Rebate 20%
Promotion Period : 2 Oct ~ 3 Dec 2020
Summary:
Zynn dan V dibesarkan bersama sejak kecil. Gelaran ‘childhood sweetheart’ memang tak asing bagi mereka. Namun, kemunculan Rita sebagai ‘kakak’ V menimbulkan rasa kurang senang Zynn.
 
“I janji, lepas I habis belajar dan ada kerja tetap, I melamar you jadi isteri I.”
 
Itu impian terbesar Zynn. Dan V sangat mempercayai pemuda itu. Malangnya, janji tinggal janji. Percintaan mereka umpama sebuah drama rekaan Zynn.
 
“Jangan sesekali kau menagih maaf aku. I hate you so much and I will hate you till my last breath. Berbahagialah kau dengan penderitaan aku.” – V
 
V membawa diri dengan hati yang hancur lebur. Insan-insan kesayangannya menjadi duri dalam daging. Benarlah wang ringgit bisa memusnahkan sebuah pertalian suci.
Sembilan tahun V menanggung duka, dia takkan benarkan Zynn memijak kepalanya untuk kali kedua.

“You tu yang tak setia! Cinta you cepat berubah arah!” - Zynn
“Apa kejadah pulak aku nak setia dengan kau? Setia dengan lelaki yang dah khianati aku? Lelaki yang mengaku cintakan kakak aku? Lelaki yang anggap aku pembunuh ibu dia?” - V

Kehadiran L dalam hidup V mengundang cemburu Zynn. Namun, Zynn tak layak untuk cemburu. Dia bukan lagi lelaki kesayangan V.
 
“Kau boleh curang dengan Baby masa Baby jadi girlfriend kau. So, kenapa aku tak boleh buat benda yang sama?” -
 
Sikap Zynn yang begitu menagih cinta V menerbitkan curiga. Mengapa pemuda itu perlu mengejar cinta yang telah dibuangnya dahulu? Masihkah ada kemaafan untuk Zynn setelah V mengetahui cerita sebenar?
< BACK
Connect with us on